Telefoanele Android 2011 de până acum

Publicaţia electronică Wired face un scurt inventar al telefoanelor Android pe care le-a primit pentru testare în 2011. Până la momentul la care vom primi chiar noi suficiente telefoane pentru testare, vom prezenta un scurt sumar al telefoanelor aşa cum le prezintă Wired.

Anul acesta s-a prezentat cu terminale noi, toate cu ecrane mari, cu funcţionalitate 4G, procesoare puternice şi promisiunea că bateria va dura incredibil de mult. Multe dintre telefoane au diferite add-on-uri, cum ar fi tastaturi, docking bay-uri şi alte gadget-uri ataşabile.

Multe dintre telefoanele anunţate sunt deja pe rafturi, alături de modele mai vechi care sunt încă opţiuni viabile pentru amatori de Android, cum ar fi Sony Ericsson Xperia X10, HTC EVO 4G sau Samsung Epic 4G.

Motorola Atrix

Particularitatea acestui telefon este că vine împreună cu un dock-bay care transformă telefonul într-un mic laptop.

Desigur acest dock nu aduce niciun plus de putere, dar în felul ăsta micul telefon capătă o tastatură şi un ecran de dimensiuni normale.

Un review complet aici.

 

 

HTC Thunderbolt

Cu un ecran de 4.3 inch, un procesor Snapdragon de 1Ghz şi dimensiuni ale memoriei destul de forţoase pentru un telefon mobil. Camera foto-video de pe spate are 8Mb şi ecranul mare devine foarte util atunci când intri în opţiunile de foto şi video. O cameră suplimentară pe faţă de 1.3Mb devine utilă atunci când vine vorba de apeluri video. Mai multe informaţii aici.

 

 

Samsung Galaxy S 4G

Acest model este de fapt un Samsung Vibrant îmbunătăţit, dar se pare că în acest caz Samsung a reuşit să aplice într-un mod destul de inteligent conceptul „cu paşi mici”. Din punct de vedere tehnic, S 4G are în dotare un procesor de 1Ghz, un ecran AMOLED de 4 inch cu rezoluţia de 800×480 şi cu înregistrare video 720p. Pe noul model rulează Android 2.2 şi are în plus o versiune particulară de 4G cu HSPA+. Review-ul complet al celor de la Wired aici.

HTC Inspire

Inspire vine cu cun ecran enorm WVGA de 4.3 inch cu rezoluţia de 800×480 şi cu acelaşi design pragmatic şi echilibrat cu care ne-a obişnuit HTC.

În ciuda unor mici neajunsuri legate de amplasarea unor conectori, HTC Inspire compensează pe parte de funcţionalitate, cu o implementare foarte eficientă şi cu un „feel” destul de bun în mână în ciuda dimensiunii ecranului touch. Şi pentru Inspire există un review complet la Wired.

Wired mai prezintă o serie de telefoane, lansate sau anunţate de asemenea pentru 2011, dar ca să nu vă plictisim nu vom face altceva decât să le enumerăm şi vom reveni cu detalii despre fiecare în articole viitoare individuale.

Iată-le aşadar cu câteva cuvinte despre cele mai importante aspecte ale fiecăruia:

Motorola Droid Bionic – care va ateriza în Mai – Iunie

Dell Venue – Varianta Android a lui Venue Pro care rulează Windows 7

HTC EVO Shift – vine cu o tastatură extensibilă ca singurul plus notabil

Google Nexus S – Un telefon direct de la Google incredibil de performant şi de rapid

Acestea fiind spuse, nu ezitaţi să ne spuneţi dacă deţineţi sau plănuiţi să achiziţionaţi vreunul dintre aceste telefoane şi care este experienţa voastră cu oricare dintre aceste terminale Android. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.