Tunnel, film de la Paramount disponibil pe torente

Distracted Media este o companie australiană care face „croudsourcing” pentru ultima producţie video „Tunnel”. Ei vor vinde fiecare frame al acestui film pentru 1 dolar, astfel încât cele aproximativ 135000 de frame-uri ale filmului vor aduce cam tot atâţia dolari pentru a acoperi producţia filmului. Ulterior, producţia va fi făcută disponibilă gratuit pe torente, diferenţa fiind de această dată că distribuirea prin intermediul atât de popularilor torenţi va fi făcută oficial şi legal. Desigur, filmul va fi disponibil pentru fani şi pe DVD prin Paramount Pictures.

Pentru cei care nu ştiu despre ce vorbim, protocolul BitTorrent este un protocol utilizat pentru distribuirea oricărui tip de conţinut pe internet, prin fragmentarea fişierelor partajate şi împărţirea lor în componente mici împărţite în participanţi, denumite torente.

Sistemul este de popular şi la noi, existând destul de multe site-uri care oferă torente româneşti, prin asta întelegând ca participanţii la aceşti torenţi sunt din România, nu neapărat ca e vorba de conţinut cu origine românească. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.