Humble Bundle, 5 jocuri pe care plăteşti cât vrei

„The Humble Bundle” este un concept interesant lansat cu ceva timp în urmă, care reuneşte 5 jocuri interesante realizate de producători independenţi şi care a ajuns la iteraţia numărul 3. The Humble Bundle conţine un „bundle”, un pachet de 5 jocuri bine realizate care pot fi descărcate împreună şi pentru care plăteşti, dar plăteşti exact atât cât vrei să plăteşti. În plus, jocurile nu sunt protejate de DRM, deci le poţi instala de câte ori vrei pe calculatoarele tale.

Dacă în trecut compilaţia de jocuri avea 5 jocuri de la producători diferiţi, se pare că pentru această ediţie cele 5 jocuri vin toate de la acelaşi producător european, Frozenbyte. Lista conţine: Trine, Shadow-Grounds cu extensia Shadow-Grounds: Survivor, Splot şi Jack Claw. Trebuie menţionat că Splot este încă în lucru, dar va putea fi descărcat ulterior, iar pentru Jack Claw, versiunea disponibilă momentan este de tip prototip.

Jocurile, dacă ar fi cumpărate separat, ar costa în jur de 50 USD, dar cei care decid să le ia prin Humble Bundle au plătit în medie 8 USD pe pachet. Jocurile sunt jucabile pe Windows, Mac şi Linux, iar pe site-ul distribuitorului se pot urmări diverse statistici legate de plăţi, cum ar fi preţul mediu plătit de utilizatorii de diverse platforme, numărul total de achiziţii şi suma totală strânsă până acum.

O alta facilitate interesantă este faptul că la achiziţie puteţi decide exact unde merg banii pe care îi plătiţi, putând să îi direcţionaţi către producător, către distribuitor sau către 2 organizaţii non-profit: EFF – Electronic Frontier Foundation sau Child’s Play.

În bundle-urile anterioare au fost incluse jocuri interesante, despre care am mai vorbit şi noi, cum sunt Osmos sau Machinarium, din care am extras şi ilustraţia acestui articol.

Dacă vi se pare o idee bună, faceţi o vizită azi celor de la Humble Bundle, fiindcă promoţia pare să dureze până pe 25 aprilie 2011. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.