PQI prezintă cel mai mic Flashdrive USB 3.0 din lume

Probabil nu va mai intra în cartea recordurilor, așa cum a reușit LG să strecoare primul telefon smartphone dual-procesor prin Ianuarie, dar cu siguranță acest mititel de la PQI poate fi o soluție bună atunci când ai de transferat o arhivă mare sau pozele din ultima călătorie unui prieten sau coleg de birou și nu mai are rost să te folosești de internet sau de alt gen de storage online pentru a transfera fișierele.

Tehnologia USB 3.0 a ajuns deja și pe desktop-uri, așa că acest USB 3.0 ar putea fi destul de căutat în magazine și asta destul de curând. Prin USB 3.0 se pot transfera date cu o viteză de până la 10 ori mai mare decât pe versiunea anterioară a standardului USB, o diferență semnificativă și o viteză care depășește chiar și standardul SATA.

Nu am putut obține un stick pentru teste, însă dacă vom putea povesti despre performanțe vom reveni.

Gadget-ul de la PQI se numește Intelligent Drive U819V și se folosește de tehnologia SuperSpeed USB 3.0 care permite un transfer de date de până la 5Gbps. Nu se cunoaște încă prețul sau data lansării, dar având în vedere că hard-disk-urile portabile cu USB 3.0 sunt deja pe rafturi în magazinele din România, nu vedem de ce nu am vedea mai mulți producători lansând astfel de stick-uri cât de curând. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.