Cum obţin invitaţie Google+ [Google Plus]

Cea mai recentă distracţie pentru amatorii de social-networking pare să fie Google+, reţeaua de socializare alternativă, de care am mai vorbit şi noi recent. Având în vedere că în acest weekend reţeaua va exploda şi la noi, ne-am gândit că n-ar fi o idee rea să vă spunem cum puteţi obţine acces. Reţeta nu e infailibilă, dar cel puţin cu prietenii noştri a funcţionat deja.

Urmăriţi aşadar următorii paşi:

  • încercaţi să convingeţi pe unul din prietenii care are deja acces la Google+ să vă adauge într-unul din cercurile lui de contacte. E important ca acesta să vă adauge cu adresa voastră de GMail.
  • dacă încă nu aveţi o adresă @gmail.com, probabil e momentul să o faceţi la https://mail.google.com
  • accesaţi https://profiles.google.com, dacă n-aţi făcut-o deja, şi creaţi-vă un profil. Cu cât mai multe informaţii, cu atât mai bine. Probabil!
  • accesaţi https://plus.google.com şi încercaţi să vă autentificaţi. Dacă vi se spune că nu aveţi încă acces, exprimaţi-vă interesul folosind formularul oferit acolo, şi precizaţi adresa de email cu care credeţi că aţi fost (sau aţi fi putut fi invitaţi) de unul din cunoscuţi.
Dacă aţi parcurs paşii de mai sus de cel puţin două ori şi încă nu aţi obţinut acces, probabil lipseşte cunoscutul care să vă adauge în lista lui de cunoştinţe. În acest caz ne rămâne nouă această plăcere, şi iată cum trebuie să procedaţi:
  • asiguraţi-vă încă o dată că aţi parcurs deja toţi paşii de mai sus
  • creaţi-vă un cont direct pe zona.ro, aici: http://zona.ro/wp-signup.php
  • lăsaţi-ne un comentariu (fără adresa de email în clar, o vom vedea în profil) pe acest material
  • aşteptaţi confirmarea noastră (veţi primi şi un mesaj email cu invitaţia) şi vizitaţi oricum din când în când https://plus.google.com
Evident, nu putem afirma că parcurgând paşii de mai sus veţi primi acces garantat, mai ales că Google afirmă că serviciul este încă limitat numai anumitor utilizatori aleşi specific, însă din testele pe care le-am efectuat deja se pare că metoda descrisă funcţionează de fiecare dată.
Mai mult, dacă aveţi informaţi suplimentare, sau mai precise, despre cea mai simplă metodă de a obţine acces, vă invităm de asemenea să vă exprimaţi în comentarii.
58 raspunsuri
    • Lucian Ruda
      Lucian Ruda says:

      Salut Ioana,

      ti-am trimis o invitatie. daca nu reusesti sa te conectezi dupa ce verifici toate aspectele mentionate (desi acum s-ar putea sa reusesti doar pe baza invitatiei) ne mai lasi un mesaj aici.
      Si nu uita dupa ce te joci un pic cu el sa ne spui cum ti se pare!

      Răspunde
  1. claudiudinulescu
    claudiudinulescu says:

    Buna ziua,
    Va rog sa-mi trimiteti si mie o invitatie pt google+
    sunteti f draguti si mai ales aveti si articole interesante multumesc frumos!

    Răspunde
    • Lucian Ruda
      Lucian Ruda says:

      Sigur, dar era bine sa te inregistrezi pe site cu adresa de gmail.com, altfel n-o sa poti avea cont de G+ oricum… Ti-am trimis pe cea de Yahoo, ne spui daca a mers.

      Răspunde
  2. Cafeaua
    Cafeaua says:

    frumos e ca a facut tranzitia fain. respectiv eu folosesc o adresa de mail,dar am contul de google pe alta.(tot de yahoo.) tu mi-ai dat inviatia pe asta, dar ei mi-au facut cont pe celalalta.
    deci a mers perfect.
    iti multumesc mult!
    :D

    Răspunde
  3. criban
    criban says:

    pasul 1: „încercaţi să convingeţi pe unul din prietenii care are deja acces la Google+ să vă adauge într-unul din cercurile lui de contacte. E important ca acesta să vă adauge cu adresa voastră de GMail.”

    incerc pasul 1: adaugatimasipemineincercurilevoastredeprietenivarogfrumos. multumesc anticipat :D

    Răspunde
    • Lucian Ruda
      Lucian Ruda says:

      Aia era pe vremuri, cand era dificil, acum e mai simplu, doar invitatie, pe care o ai deja in inbox. Daca n-o ai, dai un semn aici. Succes

      Răspunde
    • Lucian Ruda
      Lucian Ruda says:

      Trimis catre toata lumea, dar as sugera sa nu-ti faci cont cu denumire de companie, fiindca va fi inutil si cel mai probabil eliminat de Google+

      Răspunde
      • Eugen
        Eugen says:

        Multumesc pentru invitatie.
        Din pacate, inainte sa reintru aici, am aplicat direct din mail, si mai mult, am introdus la data nasterii data infiintarii firmei – evident fara sa citesc termenii si conditiile de inscriere; nu am conturi pe alte retele de socializare.
        Mi-au cerut sa corectez data nasterii si sa le trimit prin fax copie dupa buletin…
        Da, ma tem ca ma vor refuza. Imi pare rau pentru risipirea unei invitatii.
        O zi buna!

        Răspunde
        • Lucian Ruda
          Lucian Ruda says:

          Oricum adresa era oarecum gandita pe companie. Fa-ti un cont nou pe gmail.com, pune detaliile corecte, anunta-ma si spune-mi noua adresa si iti trimit o noua invitatie. Vor exista si profile de companie in curand pe Google+ si atunci il vei crea din profilul personal, probabil oarecum similar cu sistemul de „Page” de pe FB.

          Răspunde
    • Lucian Ruda
      Lucian Ruda says:

      Da, fain. Ai vazut articolul mai recent de aici legat de cum poti obtine mai rapid si mai direct o invitatie, da?

      Răspunde
    • Lucian Ruda
      Lucian Ruda says:

      Robert vezi celelalte raspunsuri, nu mai ai nevoie de invitatie, mergi la linkul furnizat mai sus si iti „extragi” singur o invitatie Google+

      Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.