Overwatch Review

Review of: Overwatch
Video Game:
Tafari
Price:
€44.98

Reviewed by:
Rating:
4
On 22 iunie 2016
Last modified:12 septembrie 2016

Summary:

La fel ca si MOBA-ul lui Blizzard, Heroes of the Storm, Overwatch este foarte bine balansat. Exista 21 de caractere momentan care se impart in 4 clase: Offense, Defense,Tank, Support.

Overwatch CoverAsa cum ne-au obisnuit, prietenii nostri de la Kinguin ne-au oferit un nou joc pe care sunte bucurosi sa vi-l prezentam astazi. Este vorba de noul first-person multi player shooter de la Blizzard: Overwatch. Jocul este disponibil pe PlayStation 4, Xbox One si PC si nu este cross-platform, pentru ca stim cu totii – jucatorii de PC ar distruge tot. Nu glumesc, uite ce declara Jeffrey Kaplan (Director Overwatch) pentru Gamereactor: „That’s a no-go for us. The reason is that we think there’s an unfair advantage because of the type of game that it is. Mouse and keyboard gives a much higher precision, the return rate is much higher, so we just think it’d be unfair to pit those players against each other…”

Overwatch-Gameplay-Footage-from-PAX-East-2015-Looks-Really-Good-Video-475534-2

Atunci cand am intrat prima oara in Overwatch aveam aceeasi temere pe care o am in toate shooterele online: va fi plin de copii super-skilled, care nu-mi vor da nici macar o sansa si dupa ce ma voi frustra 4-5 meciuri, voi iesi pentru totdeauna din joc. Surpriza! La fel ca si MOBA-ul lui Blizzard, Heroes of the Storm, Overwatch este foarte bine balansat. Exista 21 de caractere momentan care se impart in 4 clase: Offense, Defense,Tank, Support. Caracterul pe care il alegi la inceputul jocului poate fi schimbat pe masura ce echipa ta avanseaza sau e nevoita sa se apere. Fiecare caracter e foarte complex si poate indeplini diverse roluri iar cele 4 clase despre care vorbeam sunt mai mult de orientare general a echipei: E nevoie de un tank sa intre in haos si sa preia din damage. Va trebui sa existe cineva care sa poata vindeca sau macar o clasa care isi poate buff-ui coechipierii. De aici incolo, factorii importanti devin game mode-ul, rolul echipei in scenariu, si toate detaliile care apar si se dezvolta pe parcursul jocului. Libertatea de a alege un caracter nou oricand creeaza un dinamism puternic si asta face ca fiecare meci Overwatch sa fie diferit.

In ceea ce priveste executia jocului, se ridica la standardele Blizzard. O grafica bogata ce aduce aminte de stilul Pixar, cu o saturatie a culorilor puternica face cu atat mai placut spulberarea inamicului. Sau a inamicilor. Jocul reuseste de fiecare data sa creeze niste setting-uri in care au loc cele mai sangeroase team-fighturi. La sfarsitul fiecarui meci toti jucatorii vad Play of the Game(reluarea cu cel mai savage moment al jocului), si atunci cand reusesti sa faci ravagii printre inamici te simti in plina glori. Mai ales cand am reusit sa iau Play of the Game apasanad haotic pe tastatura.

Nota mea e 4.5/5 pur subiectiv. I-as fi dat 5 dar nu cred ca ma voi juca atat de mult, mai degraba casual. De asemenea, din seria review-urilor de pana acum, Overwatch mi-a placut mai mult decat DOOM dar mai putin ca DS III.

Kinguin Logo

Poti comanda cd key-ul de pe kinguin.net. Este livrat instant un cd key pentru Steam, la un pret mai mic.

La fel ca si MOBA-ul lui Blizzard, Heroes of the Storm, Overwatch este foarte bine balansat. Exista 21 de caractere momentan care se impart in 4 clase: Offense, Defense,Tank, Support.
0 raspunsuri

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] ti-a placut acest review, am mai facut de curand review-uri si la Overwatch si […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.