Topul celor mai bune jocuri din 2011 la premiile Bafta

Assassin’s Creed Brotherhood conduce nominalizările de la premiile Bafta din acest an pentru cele mai tari jocuri video, cu nu mai puţin de 7 nominalizări.

La ceremonia de premiere, care va avea loc miercuri 16 martie la Londra, urmează să fie alese cele mai bune jocuri pe calculator dintre 44 de nominalizări. Majoritatea premiilor sunt acordate de personalităţi din industria jocurilor, iar un premiu este acordat pe baza voturilor publicului.

Assassin’s Creed Brotherhood candidează pentru premiile pentru joc de acţiune, realizarea artistică, cel mai bun joc, gameplay, multiplayer, inovaţiile tehnice şi utilizarea sunetului şi audio.

Alte jocuri nominalizate în cele 16 categorii sunt DJ Hero 2, Fable III, Football Manager 2011, Gran Turismo 5 şi Plant vs Zombies XBLA. În categoria social network games, Bejeweled Blitz va concura cu FARMERAMA, FIFA Superstars, My Empire, Zoo Mumba şi Zuma Blitz.

La premiile Bafta s-a început acordarea de premii pentru industria jocurilor încă din 1998, dar abia din 2004 premierea jocurilor video a devenit un eveniment separat.

Lista cu toate nominalizările este disponibilă pe site-ul Bafta 

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.