Detalii secrete despre iPhone 5 de la CEO-ul Sony

Într-un interviu pe care l-a acordat Wall Street Journal, Howard Stringer, șeful mare al Sony, a menționat că evenimentele recente din Japonia au creat probleme în producția unor senzori pentru camere video care trebuiau livrați către Apple. Stringer n-a spus clar că e vorba de un senzor de 8 megapixeli care va fi incorporat în telefoanele iPhone, dar din moment ce în prezent Sony nu produce niciun fel de componente pentru Apple, se confirmă astfel că Sony urmează să furnizeze aceste componente pentru iPhone 5.

Zvonul acesta ar putea confirma un alt zvon care menționa că senzorii de 5 megapixeli de la iPhone 4 nu vor avea un moștenitor de 8 megapixeli pentru iPhone 5 fiindcă OmniVision nu ar putea avea pregătiți acești senzori pentru presupusa lansare (din nou presupusă pe bază de zvonuri) din această vară a lui iPhone 5.

Puse cap la cap, informațiile conduc totuși către un alt zvon care pare să se confirme, acela că Apple nu va lansa totuși iPhone 5 la conferința dezvoltatori Apple din prima parte a lui 2011. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 20 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.