La Amazon poţi testa aplicaţiile de Android înainte de cumpărare

Amazon a lansat recent echivalentul App Store al lui Apple, sau oricum, un store care se doreşte să fie referinţa principală pentru aplicaţii pentru Android. În acest moment doritorii de aplicaţii pentru Android recurc la Android Market, principalul loc de popas pentru cei care doresc să aleagă între cele peste 200.000 de aplicaţii dedicate acestei platforme.

În acest moment, magazinul de aplicaţii al celor de la Apple are peste 300.000 de aplicaţii dar Android Market vine repede din urmă cu peste 200.000 de aplicaţii deja disponibile. Amazon are deocamdată doar 3.800 de programe disponibile.

Pe lângă facilităţile obişnuite pe care le oferă Amazon Market, o facilitate importantă este posibilitatea de a testa aplicaţiile înainte de a le cumpăra prin intermediul unei aplicaţii care rulează fără platforma Android.

Un alt catch pe care nu vreţi să-l pierdeţi este faptul că Amazon oferă zilnic o aplicaţie gratuită, începând cu versiunea Angry Birs Rio, care a deschis acest program marţi dimineaţă la lansarea portalului.

Dacă aţi apelat deja la Amazon Market suntem curioşi să aflăm care a fost experienţa voastră cu acest nou portal. 

0 raspunsuri

    Urmăritori & Pingbacks

    1. […] Ruda | mai 14, 2011 at 21:24 TweetGoogle a lansat recent faimosul joc Angry Birds, despre care am mai vorbit şi noi, pe Google Chrome Web Store, asta însemnând că Angry Birds poate rula acum pe virtual […]

    Lasă un răspuns

    Want to join the discussion?
    Feel free to contribute!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    fourteen − 10 =

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.