Android 2.3 Gingerbread vine pe Motorola Atrix 4G

Iată că Motorola s-a ţinut de cuvânt şi a dat drumul la Android 2.3 pe terminalele Motorola Atrix 4G. Update-ul este disponibil deja pe site-ul Motorola. Printre update-urile specifice  se află o aplicaţie actualizată de galerie foto care permite agregarea tuturor pozelor din reţelele sociale, un doc pentru iconiţe la baza ecranului şi posibilitatea de a organiza aplicaţiile în grupuri, recomandări pe baza locaţiei geografice de la Yelp şi Facebook, Firefox 4.0 pentru o navigare mai rapidă, suport pentru playback video în 1080p şi multe alte facilităţi interesante.

Una din cele mai importante îmbunătăţiri pentru cei pasionaţi de tehnica de calcul este posibilitatea de a încărca aplicaţii prin metoda „sideload”, adică transferarea locală de aplicaţii către telefon şi instalarea acestora prin marcarea lor cu „sursă necunoscută” în meniul de setări al telefonului.

Aşteptăm confirmarea voastră că acest update poate fi descărcat şi OTA (over the air) direct pe telefon, nu numai prin intermediul site-ului Motorola. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.