RE-35, cardul ar transforma aparatul foto analogic în digital

Iată că cineva s-a gândit şi la toţi fotografii care au investit în super-scule clasice de fotografii. Dacă producătorul camerei tale foto nu s-a încumetat să migreze către zona digitală, astfel încât lada de obiective profesionale să funţioneze perfect pe o cameră digitală nou nouţă, acum se pare că există opţiunea de a captura digital imaginea formată într-o cameră foto clasică, de tip analog.

Cardul RE-35 are un senzor digital în loc de film, şi odată amplasat în locul filmului într-o cameră analogică nu face altceva decât să captureze imaginile care altfel s-ar forma pe clasicul film foto. Ulterior cartela se poate conecta la PC sau la un Mac pentru a transfera pozele. Desigur, dacă speri la mai mult decât 12 megapixeli şi erai obişnuit cu nivelul de calitate pe care-l obţineai doar de la film, acest card nu te poate satisface, dar nu strică să-l ai la îndemână pentru momentele în care ai rămas în pană de filme sau ai nevoie să transferi rapid nişte fotografii în mediul digital.

Următorul pas, pe care-l aşteptăm cu mult interes, este senzorul capabil să capteze şi film.

Până atunci, va trebui să ne mulţumim cu variantele de 4, 8 şi 12 megapixeli de la RE35 care vor fi lansate în toamnă.

Sau, dacă aţi ajuns până aici cu citirea acestui articol, aţi aflat că de fapt e vorba de o glumă întârziată de 1 aprilie, despre care ştim la data scrierii acestui articol, dar ne-am decis totuşi să o preluăm datorită modului exemplar în care a fost executat site-ul dedicat acestei glume. Vizitaţi deci http://re35.net/index.html şi spuneţi-ne ce părere aveţi. Toată povestea a fost inventată ca un exerciţiu de design de identitate, şi se pare unul foarte reuşit. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 7 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.